Schimb si retur gratuit

INFORMATII CLIENT

INFORMATII PENTRU RETURNAREA BANILOR

In cazul schimbului de produse, aceste informatii nu sunt necesare

INFORMATII PRODUS & MOTIV PENTRU RETURNARE

CE PRODUSE DORITI LA SCHIMB

Produsele au toate etichetele originale?

Doresc ridicarea coletului de retur:

RETURNARI

Orice articol cumpărat din magazinul online hermosa WebSHOP poate fi returnat în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv fără penalități.

De asemenea, puteți schimba orice articol achiziționat în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește sau va doriti un alt produs. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului, printr-un email la adresa comenzi.webshop@hermosa.ro, pentru a remedia aceasta neplacere.

Conditii de retur:
- returul trebuie efectuat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem produsele.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Solicitati ridicarea coletului completand formularul de mai sus – din sectiunea “SCHIMB SI RETUR FACIL” - iar noi trimitem curierul la dumneavoastra. Veti fi contactata telefonic de acesta pentru a stabili detaliile iar acesta va veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica coletul.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, va vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24 de ore lucratoare.

ATENTIE!

In cazul in care produsele au fost achitate cu cardul bancar, returnarea contravalorii acestora se va efectua in contul din care a fost facuta plata (contul cardului).
Returul este procesat la sediul magazinului Online, nu in magazinele HERMOSA din tara.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

 
Adresa de returnare este:
SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL
J09/186/2008 CUI: RO23352421
România, Brăila, 810 017
Str. Ramnicu Sarat nr. 86

Tel. 0729444415

    NULL