Winter fashion: 3 tipuri de geci stylish in acest sezon

Te-ai gandit sa iti reinnoiesti garderoba de iarna si cauti cele mai cool modele de geci? Luminita Staicu, designer Hermosa, vine in intampinarea ta cu 3 modele de geci stylish in care sa investesti in acest sezon si pe care sa le porti cu drag.

Nu uita ca o geaca nu trebuie sa fie doar frumoasa, cat si extrem de practica. Adaptata sezonului de iarna, geaca perfecta trebuie sa fie calduroasa, confortabila si in tendinte. Iata propunerile sale.

Geaca Parka

Probabil ca ai tot auzit în acest sezon in jurul tau despre geaca parka. Acest tip de geaca a revenit in tendinte si este la mare cautare. Este de inteles, fiind o geaca extrem de practica si confortabila, de lungime medie. Ideala pentru a fi purtata zi de zi in activitatile tale, mai ales daca esti o persoana activa intr-un oras aglomerat.

Usor de purtat, aceasta este potrivita atat stilului sport cat si casual sau smart casual. In general, gecile parka au gluga imblanita, fermoar, buzunare incapatoare si siret in partea de jos pentru a fi stranse langa corp.

 

GEACA BEATRICE


Geaca Beatrice, 259.90 lei, este geaca parka pe care o cauti! Din microfibra satinata, dublata cu captuseala matlasata, geaca parka lunga are o croiala dreapta, gluga detasabila accesorizata cu blana artificiala, buzunare functionale si prezinta snur in talie si slit la spate.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

Geaca scurta deschisa la culoare

Iarna asta renuntam la gecile negre si ne bucuram de culoare! Gecile negre nu mai sunt de multa vreme in trend, locul lor fiind ocupat cu succes de geci cu culori vii si nuante deosebite. Kaki, bleumarin, bej, alb sau galben mustar, acestea sunt culorile pentru care trebuie sa optezi atunci cand alegi noua ta geaca stylish.

 

GEACA CASILDA


Geaca Casilda, aflata la pretul special de 199.90 lei, este din fas matlasat, dublata cu captuseala matlasata si este accesorizata cu gluga si guler din blana artificiala detasabila. Geaca are o croiala cambrata ce evidentiaza talia, buzunare functionale, este accesorizata cu fermoare in contrast, fenta cu capse si bias din piele ecologica. Daca ai un stil activ si iti plac provocarile, atunci acest tip de geaca este ideal pentru a-ti pune personalitatea in evidenta.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

Geaca lunga

Desi scoasa din tendinte in ultimii ani, geaca lunga din fas isi reia aparitia pe podumiurile de moda cat si in vietile noastre de zi cu zi. Extrem de confortabila si calduroasa, geaca lunga este piesa vestimentara perfecta pentru cele mai friguroase dintre noi. Putand fi purtata atat in oras cat si la munte, geaca lunga va face fata cu brio chiar si celor mai scazute temperaturi.

 

GEACA YASMINE


Pentru un look chic si confortabil chiar si pe partia de ski opteaza pentru Geaca Yasmine, 249.90 lei,din magazinul Hermosa. Totodata, o poti mixa cu jeansi skinny, pulovere haioase si bocanci pentru un outfit in tendinte. Geaca lunga are o croiala cambrata ce evidentiaza talia, buzunare functionale cu fermoar metalic, gluga detasabila accesorizata cu blana artificiala si catarama metalica pe guler.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

Atitudinea face totul! Alege o geaca stylish care sa te reprezinte si sa se potriveasca stilului tau de viata si nevoilor tale pentru a crea tinute in care sa te simti bine si confortabil fara sa compromiti aspectul modern.

Hermosa  creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.Hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

 

 

Tags: GEACA, TINUTA IARNA, tinute in tendinte

Related Posts

by
Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 199 lei, schimbul si returul fiind gratuite.
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares