Garantie 30 zile


CERTIFICAT DE GARANTIE CONDITII GENERALE

Hermosa Office Center SRL, denumita in continuare Hermosa, in calitate de vanzator al produselor, asigura garantia produselor cumparate de tine.

Te rugam sa iei la cunostinta dispozitiile prezentului Certificat de Garantie si sa pastrezi factura de achizitie, pentru eventuale reclamatii privind lipsa de conformitate a produsului. Hermosa acorda consumatorului o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992, republicata, privind protectia consumatorului.

Garantia nu este aplicabila si Hermosa nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de defectele care pot aparea din cauza procesului de curatare/ intretinere daca nu sunt respectate instructiunile specifice fiecarui produs.

IMPORTANT: Compoziţia, instrucţiunile de îngrijire şi pictogramele ce conţin instrucţiuni de curăţare şi întreţinere pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. Vă rugăm să consultaţi pictogramele de mai jos pentru informaţii.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea trebuie spălată sau curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Nu folosiţi produse de curăţare industrială. Vă rugăm respectaţi recomandările de pe etichetă referitoare la temperatură. Nu uscaţi produsul prin aşezarea acestuia direct pe surse de căldură (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriţi produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scămoşare, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Hermosa nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru incaltaminte, genţi, poşete, accesorii din piele, curele si imbracaminte din piele

Pentru a mări durata de viaţă a încălţămintei, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafeţe din piele trebuie curăţaţi regulat de praf cu ajutorul unei cârpe sau unei perii moi. Lustruiţi pantofii regulat cu luciu de pantofi sau ceară şi o cârpă moale. Valabil pentru toate categoriile de pantofi, nu îi spălaţi în maşina de spălat. Contactul prelungit cu apa poate duce la avarierea încălţămintei, şi la invalidarea garanţiei. Încălţămintea va fi uscată încet, şi nu cu ajutorul surselor de căldură. Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului. Unele articole de încălţăminte pot fi vopsite şi unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezintă un defect.

Ori de câte ori este necesar, îmbrăcămintea din piele poate fi curăţată cu o cârpă moale, umedă, fără a folosi detergenţi, solvenţi, înălbitori sau orice alte substanţe chimice. Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii şi o astfel de situaţie nu este acoperită de garanţie. Nu spălaţi hainele sau curelele în maşina de spălat. Dacă articolul se udă, ştergeţi-l cu o cârpă moale şi lăsaţi-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldură (radiatoare, sobe, uscătoare etc.). Feriţi produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgârieturi, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Hermosa nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru genţi şi poşete din piele:

Poşetele vândute de compania noastră sunt fabricate ca accesorii de modă şi nu au menirea de a fi folosite ca genţi pentru bagaj. Pentru o utilizare prelungită în cele mai bune condiţii, urmaţi instrucţiunile de întreţinere.

Garanţia se va acorda după evaluarea daunei/defectelor. În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului Termeni şi condiţii.

ATENŢIE! Nu îndepărtaţi etichetele de pe produs! Absenţa acestora duce la invalidarea garanţiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpărării, preţul şi adresa se regăsesc pe factura care le însoţeşte.

PICTOGRAMELE CU INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ARTICOLE DE ÎMBRĂCĂMINTE

POZA

SIMBOLURI ÎNCĂLȚĂMINTE, GENȚI ȘI POȘETE SIMBOLURI ÎNCĂLȚĂMINTE 

POZA

    NULL