4 idei super chic pentru a integra camasa alba in tinuta ta

Camasa alba este una dintre favoritele noastre atunci cand vine vorba de look-uri impecabile, care merg deopotriva si ziua, si seara. Acest articol vestimentar face parte din categoria de piese care nu se vor demoda niciodata, pe care o sa o poti purta si peste un an, si peste 20 de ani, cu modificarile de riguare. De-a lungul timpului, designerii au prezentat-o in multe feluri, au reinterpretat-o ori au pastrat-o in varianta clasica, insa cert este ca nu te poti lipsi de ea daca aspiri la o gardeoba stylish. In continuare, Luminita Staicu, designer hermosa, iti prezinta cateva variante de tinute in care o poti integra cu succes.

Cu un sacou fashion

Camasa alba este atat de versatila, incat o poti purta cu cardingane lungi din mohair ori din lana si cu cizme lungi. O poti integra cu o pereche de cizme negre,peste genunchi si cu un sacou fashion, daca iti doresti sa obtii un look memorabil.

 

CAMASA NEONELA


Asorteaza camasa Neonela cambrata, din poplin elastic uni alaturi de o piesa vestimentara colorata,  precum sacou Kety. Indiferent de culoarea pantofilor pentru care optezi sa ii porti, acest sacou din brocard elastic imprimat digital exclusiv, dublat cu captuseala va fi o pata de culoare in intreaga tinuta.

 

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

 

Cu o pereche de pantaloni din piele intoarsa

PANTALON NIAMI


Daca iti place sa faci mixuri indraznete, pastreaza camasa Neonela si adauga o pereche de pantaloni Niami din piele intoarsa. Pantalonul are o croiala skinny, buzunare si taieturi ornamentale pe fata si se inchide cu nasture ornament.Noi iti propunem sa ii asortezi in combinatie cu cizme ori botine tip soseta, pentru un outfit de podium.

Obtii un look impunator daca mixezi camasa alba cu aceasta pereche de pantaloni skinny si daca alegi o pereche de pantofi in acelasi spirit.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Cu fusta in pliuri

 

CAMASA CORINA


Stii camasa Corina cu aer feminin, pe care voiai sa ti-o achizitionezi inca de acum o luna, dar inca mai amani momentul? E timpul sa treci la treaba! Mixeaz-o cu o fusta in pliuri, midi, precum modelul Isra si vei obtine un outfit surprinzator. Aceasta fusta poate fi purtata lejer, intr-o varietate de combinatii si tinute.

 

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

 

Asortata cu un pulover

 

PULOVER OKENA


Orice pulover capata un look deosebit atunci cand lasi sa se vada reverele si mansetele unei camasi delicate. Daca vrei sa arati bine, combina camasa Corina cu puloverul Okena pentru a obtine un rezultat chic. Acest contrast de culoare este ideal, iar tu vei avea un look jucaus si deosebit, fiind in acelasi timp imbracata potrivit pentru acest sezon. Poti purta aceasta tinuta in aproape orice situatie, iar partea buna este ca mereu te vei simti confortabil si vei atrage atentia prin alaturarea creativa a pieselor.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Indiferent de evenimentul la care vei participa, camasa este raspunsul in orice situatie, fiind una dintre piesele vestimentare versatile. Pentru acest sezon, indrazneste sa integrezi camasile in combinatii de materiale si culori in tendinte.  Apeleaza cu incredere la piesele noastre vestimentare. hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Tags: camasi, haine dama, haine dama online, haine online, imbracaminte dama, magazin online haine, tinute casual, tinute office

Related Posts

by
Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 199 lei, schimbul si returul fiind gratuite.
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares