3 variante stylish de-a purta puloverul

Cum vremea racoroasa a venit cu pasi grabiti, acum este momentul oportun pentru a incepe sa ne facem stocul de haine potrivite acestui anotimp. Pentru ca puloverul este un articol vestimentar versatil, fiind foarte confortabil si usor de asortat, Luminita Staicu, designer hermosa, te inspira prin cateva idei stylish de a-l combina alaturi de alte piese vestimentare, avand ca rezultat final un look chic, care sa-ti tina de cald.

Combinatia ideala pentru adeptele stilului casual

PULOVER MIDORI


Fiind articole vestimentare foarte comode, dar si elegante, puloverele sunt ideale pentru tinutele casual. Indiferent de modelul pentru care optezi, marea majoritate a femeilor asorteaza aceasta piesa vestimentara indeosebi la o pereche de jeans sau cu pantaloni skinny. Un pulover care sa te inspire si sa dea un aer misterios oricarei tinute, precum pulover Midori accesorizat la spate cu o funda reglabila, se poate asorta perfect cu o pereche de pantaloni skinny din imitatie de piele intoarsa, cum sunt pantalonii Niami. Rezultatul  va fi o tinuta foarte trendy pe care o poti purta atat la birou, in situatia in care job-ul iti permite un stil vestimentar mai relaxat, dar si atunci cand iesi in oras cu iubitul sau cu prietenele, iar daca mai adaugi si o pereche de botine cu toc, tinuta va fi una absolut irezistibila. Nu uita nici de accesorii, insa ai mare grija cum le alegi, pentru a nu exagera! Ideal este sa optezi pentru esarfe realizate din materiale fine, precum cele din casmir.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Simplu sau pe deasupra unei camasi

PULOVER CONSUELO


Cum gri ramane in continuare culoarea acestui sezon, indiferent de tendinte, ce ai zice daca ti-ai achizitiona un pulover in aceasta nuanta, dar accesorizat ceva mai special?

Incearca puloverul Consuelo, din tricot, cu o croiala dreapta, decolteu in V in fata si la spate, fiind accesorizat cu ocheti si funda reglabila pe umar.

Puloverul poate fi purtat  foarte bine si cu o camasa. Culoarea acesteia poate fi aleasa in functie de preferintele fiecaruia, insa cea mai buna optiune pentru a nu supraincarca tinuta, este alegerea unei camasi de culoare alba.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Pulover asortat cu fusta, o combinatie classy

FUSTA BRINDA


Ce parere ai despre fustele purtate in acest sezon? Chiar daca este frig afara, nu trebuie sa le lasi uitate in dressing! Cea din urma, dar si cea mai eleganta alegere este combinatia de pulover si fusta. Tinuta ideala, fie ca mergi la birou sau te-ai decis sa iei cina in oras, ar putea fi compusa dintr-un pulover nu foarte gros, o fusta clasica, un dres mat negru si o pereche de botine.

Pentru un astfel  de  look elegant,  combina  un pulover in contrast cu fusta Brinda midi, din catifea fronsata, cu o croiala ampla si care este accesorizata cu perlute decorative.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

PULOVER ZHIN


O piesa vestimentara simpla devine cu adevarat una speciala daca este accesorizata cu rafinament.

Opteaza pentru pulover Zhin din tricot cu fir argintiu, cu o croaiala lejera, ce prezinta decupaj pe maneca si fundite ornamentale.

Daca vrei o aparitie de neuitat, fustele plisate sunt, de asemenea, potrivite pentru pulovere si au ramas in tendinte, indiferent de anotimp. La aceasta tinuta nu trebuie sa lipseasca cizmele cu toc . In acelasi timp poti completa tinuta cu un palton oversized si vei arata grozav!

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Apeleaza cu incredere la piesele vestimentare hermosa, care creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Tags: haine dama online, haine online, imbracaminte dama, magazin online haine, pulovere la moda, tinute de sezon, tinute in tendinte

Related Posts

by
Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 199 lei, schimbul si returul fiind gratuite.
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares