Idei de tinute fermecatoare pentru sarbatori

Unele dintre cele mai importante tinute ale anului sunt cele purtate cu prilejul sarbatorilor de iarna. „Stii si tu cata atentie acorzi in fiecare an hainelor pe care le alegi de Craciun si incerci probabil de fiecare data sa fii stylish si sa te simti comod in acelasi timp, desi rar se intampla asta”, spune stilistul Hermosa, Luminita Staicu.

Indiferent ca iti petreci sarbatorile in familie, intr-un cadru restrans, cu prietenii la o petrecere sau la birou alaturi de colegi, intr-un cadru formal, alegerea articolelor pe care le vei purta este o prioritate. Iata cateva sugestii la moda si simple in acelasi timp pentru cum trebuie sa arate tinuta de Craciun a unei femei.

Sarbatorile in familie

PULOVER KIRRA


Atunci cand alegi sa petreci Craciunul cu familia ta, te poti imbraca mai comod decat daca ai fi intr-un context care sa iti impuna o tinuta eleganta. Desi esti alaturi de cei dragi, stii ca trebuie sa fii imbracata potrivit situatiei si vrei cu siguranta sa alegi un outfit simpatic, care sa arate bine in pozele pe care o sa le faci de sarbatori, dar sa fie si confortabil in acelasi timp. Daca o sa alegi puloverul Kirra, o sa intelegi ca poti purta haine in care sa te simti comod si care sa iti ofere un aspect rafinat in acelasi timp. Il poti combina cu jeansii tai favoriti sau cu o fusta, iar tot ce iti mai ramane de facut este sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de familie.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Petrecerea la birou

FUSTA SICA


Desi colegii de serviciu te vad zilnic, petrecerea de Craciun este prilejul perfect pentru a face o impresie buna, mai ales prin vestimentatia pe care o alegi. Cu toate ca este o situatie mai relaxata decat in mod normal, trebuie sa adopti o tinuta decenta si sa ai grija ce piese vestimentare porti. Fusta Sica este o alegere perfecta pentru petrecerile office. Aceasta are o lungime potrivita, croiala conica, taieturi ornamentale si slit la spate. Materialul este unul din aspectele care o fac perfecta pentru Craciun. O poti purta atat cu o camasa cu  aplicatii speciale, cat si cu un pulover din material fin, cu broderii delicate. Incalta-te cu o pereche de pantofi Stiletto intr-o nuanta puternica si simte-te bine alaturi de colegii tai!

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

Craciunul cu prietenii

 

ROCHIE ARTEMIS


Pentru petrecerile de Craciun in compania prietenilor poti indrazni mai mult. Acesta este prilejul perfect pentru a purta rochia pe care ti-ai dorit tot anul sa o imbraci. Alege rochia Artemis din catifea neagra gofrata si te vei simti cu siguranta minunat. Rochia parte peste parte are o croiala conica, maneca trei sferturi si prezinta in talie un cordon reglabil cu canafi in terminatie. Poart-o cu pantofii tai preferati si garantat vei atrage toate privirile.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA!

 

 

Indiferent de contextul petrecerii de Craciun, combinatiile interesante de culori si materiale te pot scoate din impas in privinta outfit-ului. Pentru aceasta ocazie alege piese vestimentare comode si la moda. Apeleaza cu incredere la piesele noastre vestimentare. Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Tags: haine dama, haine dama online, haine online, imbracaminte dama, magazin online haine, rochii Craciun, rochii dama, rochii dama online, tinute pentru sarbatori

Related Posts

by
Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 199 lei, schimbul si returul fiind gratuite.
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares