Valiza de vacanță – piese esențiale pentru călătorii

Chiar dacă este o vară atipică, nu trebuie să renunți la răsfățul câtorva zile de vacanță. Fie că alegi un sejur la mare sau un city-break, bagajul nu mai este o problemă. Cu ajutorul stiliștilor Hermosa vei descoperi componența ideală a valizei de vacanță, astfel încât să fii sigură că ai mereu outfit-ul potrivit.

Iată câteva reguli de bază pentru oricând trebuie să faci bagajul:

  • Alege piese versatile, pe care să le poți reinventa cu ajutorul accesoriilor
  • Mergi pe aceeași gamă cromatică sau culori complementare, pentru a concepe rapid ținutele
  • Alege una/două piese cheie pe care să le poți purta la ocazii speciale
  • Folosește o poșetă potrivită și ziua și seara
  • Mizează pe croiuri clasice și materiale naturale, pentru confort de-a lungul întregii zile
  • Nu uita accesoriile preferate – ocupă puțin spațiu în valiză și te vor ajuta să arăți mereu altfel!

Odată stabilite regulile de bază, iată piesele care te vor ajuta să-ți compui bagajul pentru viitoarea călătorie!

O salopetă neagră – versatilă și ușor de purtat, va fi mereu asul din mânecă. Dacă mergeți la un spectacol de teatru în aer liber sau la o cină pe faleză, o poți purta cu sandale cu toc mic. Pentru zi, mizează pe teniși colorați sau balerini confortabili.

O rochie fluidă, extrem de feminină, este item-ul pe care-l vei putea purta oricând și în care te vei simți minunat. Bijuteriile și texturile vor face diferența – ziua poți alege brățări din scoici și o canotieră de paie, iar seara un colier prețios.

Pantalonii colorați vor sta la baza celor mai multe ținute. De la tricouri de bumbac, la bluze cu detalii feminine, aceștia se potrivesc cu orice. Mizează pe galben, pentru a oglindi veselia zilelor de vară.

O jachetă clasică de jeans este un must-have în orice garderobă, nu doar pentru bagajul de vacanță. O poți purta pe umeri, cu o rochie înflorată sau cu pantaloni colorați și o bluză casual, într-o zi mai rece.

Geanta de dimensiuni medii te va ajuta să ai mereu cu tine necesarul de machiaj, sticla cu apă și…dezinfectantul. Pentru seară, poți lega o eșarfă de mătase de mâner, pentru a-i schimba total aspectul.

Acum că ai rezolvat componența bagajului, alege destinația și… vacanță plăcută! Poți posta fotografiile în care porți item-uri Hermosa pe Facebook sau Instagram, cu hashtag-ul #HermosaRomania, abia așteptăm să le vedem.

Tags: BAGAJ, piese esentiale, vacanta, valiza

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares